Medina-Campeny

 

prêt-à-porter

Del 15 de Maig al 18 de Juliol


La GALERIA, PRESENTA… de Girona, mostra en equesta exposició del 15 de maig al 18 de juliol la darrera obra del escultor MEDINA-CAMPENY.

Aquesta darrera obra que el escultor anomena “prêt-à-porter”, consta d´una instal.lació dels seus cilindres-cossos realitzats per moldeig rotacional amb polietilè de baixa densitat. Aquest fet, inscriu les escultures en un área d´ambivalencia entre l´escultura i l´objecte.

Les escultures van signades MEDINA-CAMPENY DIFUSSION. No van numerades ja que el seu número és indeterminat. Aquest fet, les fa assequibles al gran públic, en una época en que l´ensorrament del sistema económic és una realitat massa present.

Aquestes escultures, algunes de les quals van il.luminades, formen un exèrcit com el dels guerrers xinesos, o como els mitjos presoners de la Abakanowicz.

Per sobre de totes elles, destaca la peça única en ferro “Le roi du prêt-à-porter”, que, (serà per lo del centenari del futurisme?) ens fa pensar en “Formes de continuitat en lespai” de Boccioni, abans de posar-se a caminar amb fúria.

 


 c. del nord,13
17001 Girona
t. 972 22 65 88exposició actual
darrera exposició

obra gràfica
galeria
qui fa galeria
galeria opina

links
contacte

galeriacontesta@galeriapresenta.com

Català    Castellano    English