EVRU

 

 

Del 12 de Març al 8 de Maig


Evru_Internconnexions

Digues-me què veus i et diré qui ets. L’artista es despulla sobre el paper i el sentits de l’ànima hi queden ordenats. Res no existeix fins que la forma ho concreta, res no existeix fora del pensament artificial. Aquest és el fantàstic enigma del surrealisme latent en l’evidència tangible i fascinant del món obert davant la mirada dirigida sobre cada fragment d’art. Els ulls es passegen per l’univers d’Evru i segueixen els fils d’Aracné per no perdre’s en el laberint teixit de llum i tenebres. L’ombra de l’horitzó desvetlla el somni i no deixa que el repòs trenqui el ritme de la unitat.
Probablement la serenitat s’apodera de manera incontrolada d’espai convulsos. Aquests instants de catarsi són un veritable espectacle en les obres d’Evru que es poden veure a la galeria Presenta. Hom connecta amb les històries que planteja Evru com si les línies o els fils es prolonguessin quadre enllà sense demanar permís al nostre estat mental. Atrapats en la història, amb el plaer pervers de l’espectador internconnectat per la porta oberta de la sensibilitat.
Qui és qui? Qui cerca l’altre? On és el jo quan es descobreix en cada fragment d’autoretrat de l’artista un mirall? El codi de la il·lusió que genera aquest llenguatge lliure de les connotacions de la paraula, en la transformació del signe, esdevé símbol. En les peces d’Evru es respira la llibertat de reconèixer les certeses que bateguen dins el meravellós cervell, probablement l’habitacle que escolliria l’ànima. Aquest principi d’acord desencadena les noves formes de les coses que segueixen estant en les idees.
Per a Evru la pintura ensenya com es manifesta el propi pensament. La visceralitat racional de la seva obra sedueix l’alteració de l’ordre establert i la llum, més que mai no vol ser color, sinó forma, perquè la llum també desitja ser allò altre que abraça. S’allunya del seu origen per a que la veiem en el miratge del reflex, com el mateix Evru prismàtic que es troba a mesura que s’allunya de si mateix, deixant rastre.
Les obres d’Evru, fragments de retrat i fragments de mirall, expressen la màgia que intern connecta la bellesa de les ànimes. Obres amb una plasticitat evolucionada de l’assimilació estètica contemporània que conviden al gaudi de la cognició per fruïció visual.

Pilar Giró 
Inaguració
Divendres 12 de Març a les 19:30h.
 
Veure més imatgesc. del nord,13
17001 Girona
t. 972 22 65 88exposició actual
darrera exposició

obra gràfica
galeria
qui fa galeria
galeria opina

links
contacte

galeriacontesta@galeriapresenta.com

Català    Castellano    English