MIGUEL ÁNGEL CAMPANO


Des del proper 7 d´octubre i fins el 04 de desembre, Galeria, Presenta… té el plaer de presentar la seva primera exposició individual de l'artista Miguel Ángel Campano (Madrid, 1948).

La mostra acollirà una selecció de les obres més destacades realitzades per l'artista durant aquesta última dècada.
Amb un cert caràcter antològic, aquesta exposició presenta algunes de les obres més rellevants i representatives del període assenyalat i tracta de mostrar l'heterogeneïtat que defineix la pintura d'aquest artista. Sempre defugint lligams estilístiques o clixés incomplets, Campano ha protagonitzat una trajectòria profundament coherent amb les seves vivències i imposada per un sentiment de veritable llibertat, cosa que ha fet difícil catalogar dins d'un grup o estil.

Pintures, dibuixos i gravats són les obres incloses en aquest recorregut que evidencia la interdisciplinarietat d'un artista que, encara que eminentment pintor, no dubta a transitar cap a altres tècniques i en expandir lliurement la seva manera d'expressió. Campano passeja el seu traç per la tela amb rotunditat i subtilesa alhora i afirma així la seva infatigable gestualitat i expressió.
Premi Nacional d'Arts Plàstiques el 1996, Campano és considerat un dels renovadors de la pintura espanyola durant els anys 80.

campano
Reto, 140 x 215 cm, 2009
Galeria Campanoc. del nord,13
17001 Girona
t. 972 22 65 88exposició actual
darrera exposició

obra gràfica
galeria
qui fa galeria
galeria opina

links
contacte

galeriacontesta@galeriapresenta.com

Català    Castellano    English