SantiMoix


Move-on

Del 3 de Febrero al 31 de Marzo, Galeria, Presenta...

En aquestes peces l'espai és el gran repte per l'escenografia. Com si d'un conte o d'un encanteri es tractés, el traç o el color esperen que fugi la mà i s'hi pari la mirada per començar l'espectacle. Els objectes dels dibuixos de Santi Moix semblen portar per esquelet l'ànima que sosté la dignitat en la seva senzillesa més austera i fràgil. Fins i tot malgrat el remolí de grafit de vegades recordi el dramatisme romàntic de l'esbós.


La recerca de la forma, que neix de l'explosió de la llum, habita en els indrets que planteja damunt la tela o el paper. Transformació i moviment com a constants del món on tot és el mirall del pensament amb que s'observa. L'obra esdevé l'indret on tot és possible, com en el teatre.


En les aquarel·les i els olis troba la llibertat que permet portar la pintura a l'estat primitiu del color, fugint de cap acotament que no sigui el límit de la percepció de la forma. I sap traslladar la narració del somni i la sensació de la vigília que fa gaudir com a veracitat un simulacre. La pintura de Santi Moix és la celebració, és un brindis a la constant provocació de la metamorfosis inherent a l'evolució.

Pilar GiróMove-On I 
Galeria Santi Moix

c. del nord,13
17001 Girona
t. 972 22 65 88exposición actual
últimas exposiciones

obra gráfica
galería
quién hace galería
galería opina

links
contacto
Santi Moix
Nota de premsa

galeriacontesta@galeriapresenta.com

Català    Castellano    English